0

Valsedlar och valvaka

Dagen har varit en lång vandring mellan hemmet och de olika vallokaler där jag ha burit ut valsedlar för piratpartiet. Till skillnad från många andra så har allt fungerat utmärkt med valsedlarna och inget valfusk har jag kunnat upptäcka, vilket jag är väldigt glad för. Något som är mindre kul är att det inte var någon större åtgång vilket är lite synd. Jag har nu ungefär 1500 valsedlar kvar, detta är givetvis synd men är det någon som har förslag på vad jag skall göra med dessa så finns kommentarerna.

PP är nu 7,1% och det brukar stämma rätt bra och vi lyckades täcka nästan 99% av Sveriges befolkning med Pirat Partiets valsedlar, vilket för anses som en stark bedrift. Det man skall veta är att alla andra partier som kom in i parlamentet får sina valsedlar distributerade av staten på statens bekostnad. Men PP får sköta detta själva.

Så mina avslutade tankar just nu är att man inte kan vara annat än nöjd med valarbetet och resultatet.